tag:blogger.com,1999:blog-5907861719933775772.post8280721316017475699..comments2024-03-28T08:21:20.066+01:00Comments on Gospodyni Miejska: Chleb razowy na maślanceGospodyni Miejskahttp://www.blogger.com/profile/17811680432109361790noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-5907861719933775772.post-57217284486198032252017-12-12T23:05:28.571+01:002017-12-12T23:05:28.571+01:00Zrobiłam, jest fantastyczny. Modyfikacje - drożdże...Zrobiłam, jest fantastyczny. Modyfikacje - drożdże instant zamiast świeżych i ciasto wymieszałam w automacie. Piekłam 50 minut w piekarniku gazowym w temperaturze 210 stopni (mam piekarnik anachroniczny, tylko z palnikiem z dołu). Do środka dodałam oprócz słonecznika, siemię lniane. Chleb jest wilgotny, nie kruszy się, naprawdę pyszny.Anonymousnoreply@blogger.com